Menu

Najvažnije naredbe koje bi svaki pas morao znati!

Pogledajte kratki video intervju Petre Puvače s Zrinkom Bojanić, trenericom iz Udruge Dog Dancing Team

Petra Puvača, predsjednica Udruge za zaštitu životinja Sedma od devet pokrenula je malu interaktivnu akciju u suradnji s ljudima koji prate rad Udruge za zaštitu životinja Sedma od devet na Facebooku. Stoga smo je zamolili da ukratko objasni o čemu se radi i kako je došla na tu zamisao....


PP: Pa ideja o kratkim videointervjuima pala mi je na pamet jer sam pametna. Zezam se naravno, ali to zapravo uopće nije moja ideja. To je samo moje rješenje za komunikaciju sa našim, a recimo to tako, pratiteljima na fejsu koji nam zapravo dosta često u inbox ili na mejl ili u komentarima postavljaju pitanja. Na dio pitanja odgovaramo našim predavanjima na kojima, uostalom i ti sudjeluješ - a na ova "kraća" pitanja odlučila sam odgovarati videointervjuima sa ljudima koji su pametniji od mene (samo po pitanju o kojem se radi, naravno ;).
Naš prvi videointervju je sa Zrinkom Bojanić, trenericom iz udruge Dog Dancing Team koja je odgovorila na pitanje koje su naredbe najvažnije odnosno koje su to naredbe koje bi svaki pas trebao znati da mu vlasnik u "nedajbože situaciji" može spasiti život ili zdravlje. Zrinka je izabrala naredbe: ime psa (koje služi i kao dođi), pusti i stani a zašto baš te i kako ih naučiti, pogledajte ovdje:


KOMENTARI

Share
back to top
The most visited gambling websites in The UK