Menu
A+ A A-

Keramička figurica vašeg psa/mace

Ispis
Svaka figurica koja nastane u atelieru Stanislav ručni je rad i unikat. Radimo prema fotografijama vaše psa ili mace, ali u Romaninom specifičnom stilu.
Više pročitajte u opisu proizvoda.
With shipment Cijena poštarine/dostave uključena je u cijenu for 0,00 kn
Cijena: 70,00 kn
on-order.gif
IMG_9745
Opis Atelier Stanislav od sada portrete pasa i mačaka prema vašim fotografijama, ali u svom specifičnom stilu izrađuje ekskluzivno za Psuvenirnicu Pasjeg života!
Fotografije možete poslati na kontakt ili u inbox naše Facebook stranice Pasji život by Rujana Jeger

Glina se oblikuje, pa suši nekoliko dana. Kada je suha, peče se prvi put na temperaturi od oko 1000°C.
Pečene figurice se bojaju specijalnim bojama koje podnose visoke temperature, nakon toga se glaziraju i pale još jednom, također na 1000°C. Vrijeme čekanja je stoga oko dva tjedna, no trenutno smo preplavljeni narudžbama pa je sada 4 tjedna - molimo za razumijevanje, ali primamo predbilježbe.


Romana Stanislav je rođena 1986. u Zagrebu, od mame i tate keramičara, u kući punoj životinja i kreativnog rada. Završila je Gornjogradsku gimnaziju i studirala na Tekstilno - tehnološkom fakultetu, ali zanimanje je ipak pronašla u prve dvije ljubavi: životinjama i glini. Zapravo voli reći da je njezin posao pronašao nju. Pridružila se roditeljima, ali je pronašla svoju temu i svoj stil. Često joj za inspiraciju posluži luckasta ovčarka Tara, pa je tako i nastala ideja o portretiranju životinjica.
The most visited gambling websites in The UK