Menu
A+ A A-

Narukvica za psobožavateljice-posrebreni mesing

Ispis
Narukvica za sve psobožavateljice s otiskom šape od posrebrenog i galvaniziranog mesinga - cijena je 130 kn, dostava HP-om uključena u cijenu
Autor je samostalni umjetnik Zlatko Odrčić, inspiriran otiskom šape na ciglama u Arheološkom parku Andautonija

With shipment Cijena poštarine/dostave uključena je u cijenu for 0,00 kn
Cijena: 130,00 kn
narukvica2
Opis narukvica2

Autor narukvice je Zlatko Odrčić, inspiriran otiskom šape na ciglama u Arheološkom parku Andautonija gdje ga svake godine možete sresti u rimskoj tunici i gledati kako izrađuje replike rimskog nakita - kao i kupiti ih na licu mjesta. S njim je uvijek i pas ;)

Završio je petogodišnju Školu primjenjenih umjetnosti, Odjel za obradu metala u klasi prof. Hrvoja Ljubića. Od 1972. godine radi kao dizajner u Radionici primjenjenih umjetnosti. Tijekom godina samostalno i timski realizira brojne projekte i surađuje s mnogim eminentnim autorima. Bavi se kreiranjem i izradom umjetničkog unikatnog nakita, plitkih reljefa, medalja, plaketa te skulptura komornog formata. Uz to slika, izrađuje suvenire i arheološke replike, restaurira srebrne i zlatne starine, ilustrira knjige. Dobitnik je nagrada i priznanja za suvenire, a nakit mu je osim na izložbama bio prikazan i na nekoliko modnih revija. Sudjelovao je na 65 skupne izložbe te imao 13 samostalnih izlaganja. Član je ULUPUH-a od 1999. godine.
The most visited gambling websites in The UK