Menu

Sretni blagdani i nova 2018. - godina Psa!

Pas zauzima 11 mjesto u kineskom horoskopu.

shutterstock 360747131

Karakteristike ovog znaka su vjernost, odanost i ljubaznost. Pas uvijek nudi komplimente i lijepe riječi, a voli podijeliti i savjet. Na njih se možete osloniti i uvijek će vam pružiti rame za plakanje kada je to potrebno. Svaki Pas, baš kao i svaki pas, voli biti uključen u živote svojih bližnjih, pa ponekad ispada znatiželjan, no pas je sretan kada su njegovi prijatelji sretni i to mu je najvažnije.
Pas voli učiti nove stvari, a ponekad započinjati nešto drugo bez da završi ono što je prije radio (kao da "ode za mirisom" ;)).
Za Pse je prijateljstvo svetinja i beskrajno su odani i pouzdani - baš poput pasa.
Njihov smisao za moral i etiku je jak, a važan im je vlastiti dom - bez obzira jesu li samci ili žive s nekim. Nisu ljubitelji luksuza, pa nisu niti rastrošni - radije vole kupiti praktične stvari.  Psi vole štedjeti za buduće projekte ili moguće troškove - što se za pse ne bi moglo reći ;).
S vremena na vrijeme Pas mora paziti da ne postane temperamentan i tvrdoglav a pomalo i zatucan, no srećom Psi - baš kao i psi - vole učiti i to im može biti velika korist jer postaju racionalniji i mudriji.

shutterstock 653446012
Zdravlje
Pas uglavnom nema nekih većih problema sa zdravljem, ali ako nije dobro, baš poput psa - izgleda pomalo tužno i depresivno. Kada su bolesni, Psi se vrlo dobro drže i vrlo su otporni i izdržljivi. U odnosima s drugim osobama imaju problema - iako se u njih može pouzdati, ne vjeruju baš svima, treba im dugo vremena da počnu vjerovati nekom novom, pa u početku Pas može biti - oštar pas!

shutterstock 653446012Osjećaji
  Za razliku od većine pasa, Psi su u početku pomalo grubi i djeluju hladno, nisu romantični i ponekad znaju biti hladni i kritični. 

shutterstock 653446012Karijera
Psi su odani i suradnici mogu uvijek računati na njih, vrijedni su i marljivi.

Idealno se snalaze u znanosti, policiji, nastavi, svećenstvu, pravu i politici.

shutterstock 653446012Kompatibilnost
Pas je kompatibilan s konjem i tigrom a nije kompatibilan s pijetlom i zmajem.

shutterstock 653446012Pet elemenata i Pas
Metalni Psi su osobe rođene 1910. i 1970. Predani su svom poslu a imaju velika očekivanja za sebe, svoju okolinu i obitelj.

Vodeni Psi su osobe rođene 1922. i 1982. Malo su manje neovisni i samopouzdani pa na tome moraju poraditi. Samouvjereni su jedino kad su okruženi svojim istomišljenicima i prijateljima. Vole biti dio neke grupe, no ne teže vodstvu. Vole opušteno živjeti i vrlo su ljubazni.

Drveni Psi su osobe rođene 1934. i 1994. I oni se najbolje osjećaju u većem društvu i okruženi ljudima kojima vjeruju. Istinski su vjerni, kako u ljubavi, tako u prijateljstvu. Znaju biti religiozni.

Vatreni Psi su osobe rođene 1946. i 2006. Vole biti predvodnici čopora. Prijatelji ih vole zato što šire dobru atmosferu, privlačni su i karizmatični.

Zemljani Psi su osobe rođene 1958. i 2018. Također su predodređeni da vode čopor - otvoreni su i pouzdani. Imaju čvrst stav, pravedni su i samouvjereni te daju drugima osjećaj sigurnosti.

Inače, Godina Psa službeno počinje 16.02. 2018. a traje do 04.02.2019.KOMENTARI

Share
back to top
The most visited gambling websites in The UK