Menu

Penis bonus, pax in domo

Lude godine su već dobrano iza nas. Osim povremenih izlazaka, nekih dostojnih ljudi naših godina poput mirnih večera s drugim parovima, te nekih nedostojnih poput jako rijetkih koncerata koji počinju u ponoć, pa ja moram gurati šibice u oči kako bih izdržala budna, zatim pokleknem, popijem kavu i na kraju plešem još do 3-4 nakon čega ne mogu zaspati do jutra i treba mi Shantzov ovratnik sljedeća tri dana – uglavnom provodimo večeri gledajući filmove ili družeći se po kućama.

Bilo kako bilo, u obje varijante uključen je penis. Držimo ga čvrsto. Držimo ga ponekad i prilično dugo, sve dok ne postane potpuno klizav od sline. Ponekad ga drži moj prijatelj. Ponekad prijateljica. Ponekad ga drži moj muž. Satima.

Gleda, recimo, Pravi detektiv, s pivom u jednoj i penisom, da ne kažem k….m u drugoj. Nakon detektiva, ponekad gledamo South park. On mi ga doda u ruku, onako sluzavog pa ga malo ja držim. Ne sjedimo jedno do drugoga. On sjedi s druge strane stola, ali taj je pimpek dug. Najduži koji mogu naći. Uvijek pazim da je dug, da duže traje. Jedno sam ga vrijeme čak držala pod jastukom, da mi uvijek bude pri ruci. Bolje da grize njega nego mene.

Da pojasnim: Joy je mali terijer. Mali terijeri su načelno hiperaktivna stvorenjca koja, oprostite na metafori, stalno neki k…..c moraju raditi. Ili žvakati. Ali najdraže im je kada je na drugom kraju penisa čovjek.

Može i žena. Svejedno tko ga drži, važno je da ga drži čvrsto i dugo.

Penis je, ma što vi mislili, goveđi. Točnije, radi se o sasušenoj volujskoj “žili”, što je eufemizam za gigantski dug pimpek od goveda koji se prodaje u svim boljim trgovinama potrepštinama za kućne ljubimce. I vjerujte mi na riječ, apsolutno je najkvalitetnija i najzdravija zabava za zube vašeg malog cukice – em nije tretiran kemikalijama poput klora kao one bijele umjetne “kosti”, em duže traje i radije ga žvaću. A najvažnije je što ga žvaću puno radije nego vaše fine talijanske cipele, na primjer. Ili kablove od struje koji iz razumljivih razloga – iako često i previše dostupni – nisu baš idealna zabava.

Ukratko, svakome bih preporučila da ima nekoliko pimpeka po kući.  Znate kako su još stari Rimljani govorili: penis bonus, pax in domo, odnosno falus in domo, domus felix est (dobar penis, mir u kući) a možda bi dodali i: cave canem (čuvaj se psa) – evo zgodnog načina da se jedno neutralizira drugim!

Dakle, sljedeći puta kada idete nešto kupovati svom četveronožnom ljubimcu, zanemarite sve one plastične igračke (opasnost od gušenja i otrova iz boje, skupljanje komadića danima), plišane lutkice (opasnost od gušenja plus trovanja punjenjem od plastične vate, te zatim usisavanje i psovanje) i izbijeljene kosti sterilna izgleda (opasnost od trovanja), pa posegnite za dobrim, starim pimpačem.

Naći ćete ga pod nazivom “goveđa žila” ili “goveđa tetiva”, pošto pretpostavljam da su produkt manageri ispravno zaključili kako bi bilo dosta nezahvalno i kontraproduktivno proizvod nazvati:

“Goveđi penis”
Cijena – 30 kn
Sastav: sušeni goveđi ud.

Mislim, koji bi zdravi i normalni muškarac posegnuo za 60 centimetara dugim pimpekom i zatim ga mirno držao gledajući TV i ne razmišljajući o činjenici da je zapravo suučesnik u post-mortem kastraciji – pri tome mirno pijuckajući pivu i drugom rukom diskretno ili manje diskretno češkajući vlastiti, dok ga zubato čudovište svojski kasapi? Ne mislim pri tome na potonji već onaj ranije spomenuti ud. Udo.

Onaj koji ima psa. I dobar želudac. A to dvoje često ide ruku pod ruku.

Za utjehu, kaže moj veterinar da je goveđi penis shower, not a grower. Drugim riječima, nije puno manji u spuštenom stanju. Ako vam to nešto znači.

Dakle, mi svoje Penise nabavljamo ovdje, a podsjećam vas da svi vi koji ste se prijavili na Njušleter do Božića imate 10% popusta - ako niste, još se stignete prijaviti na naslovnici!
Pet shop Šape, Gospodska 26, Zagreb, Croatia (dostavljaju i van granica Hr)
+385 1 3499 326
Za FB kontakt kliknite na sliku:
sape


P.S.
Sto ljudi, sto ćudi, pa to je da pas poludi! Našla sam još dvije upotrebe goveđeg penisa:

Štap za gospodu

Mmmmljac specijalitet (a gdje drugdje nego u Aziji):Tom Waits je inače i opjevao goveđi penis (ilitiga Bullystick - i Ameri se koriste eufemizmima) u jednoj od svojih pjesama:


KOMENTARI

Share
back to top
The most visited gambling websites in The UK